Lincoln Electric: Новини та події
Столи для плазмового різання з ЧПУ Torchmate 4400
Столи для плазмового різання з ЧПУ Torchmate 4400, найкраща в галузі якість різання, контролер руху, плазмовий різак, лінійне переміщення 500 дюйм за хв
новина змінена 09.12.2022

Столи для плазмового різання з ЧПУ Torchmate 4400

Столи для плазмового різання з ЧПУ Torchmate 4400

Torchmate 4400 – потужний повністю зібраний стіл для плазмового різання з ЧПУ 4x4, розроблений для швидкого початку різання. Це надійна машина, як і низка шнших від Lincoln Electric, із високоякісними компонентами промислового класу, скомпонованими у малих габаритах. В результаті користувач отримує високоякісне обладнання, яке можна використовувати у будь-якій майстерні малого та середнього розміру. Найбільш важливими характеристиками різального столу з ЧПУ є:

  • Швидкість різання;
  • Якість різання;
  • Повторюваність.

Витрачати менше – Отримати більше

Столи плазмового різання Torchmate 4400 Lincoln Electric з ЧПУ обладнані:

  • контролером руху, що задає показники прискорення та швидкості уповільнення;
  • плазмовим різаком, що створює умови збільшення швидкості різання і перевершує конкуруючі витратні життєві цикли майже у 3 рази;
  • системою лінійного переміщення, що уможливлює швидкість переміщення порталу та різака до 500 дюйм/хв

Більш високі коефіцієнти прискорення та уповільнення, а також підвищені швидкості різання зменшують тривалість виробничого циклу і нарощують кількість оброблюваних металевих деталей. Витратні деталі мають більш тривалий термін експлуатації – витримують понад 500 пропалень, перш ніж буде потрібна їх заміна.

Все це призводить до зниження на 45% видатків на витратні матеріали порівняно з аналогічними установками інших виробників. Раніше зазначене, своєю чергою, призводить до зростання чистого прибутку виробничого бізнесу.

Запуск комплекту стола для плазмового різання Torchmate 4400

Устаткування для плазмового різання з ЧПУ Torchmate 4400 можна швидко ввести в експлуатацію на підприємстві, оскільки до його стандартної комплектації входить усе, що потрібно власнику для негайного початку роботи. Torchmate 4400 Lincoln Electric поставляється у повністю зібраному вигляді. Тому користувач зможе виконати свою першу роботу, як тільки підключить електрику, воду, стиснене повітря та встановить заземлюючий стрижень.

Механічна частина цих столів сконструйована Lincoln Electric так, що витримає тривалий термін роботи у жорстких умовах цеху. Інтерфейс користувача простий та інтуїтивно зрозумілий у використанні для працівників будь-якого рівня підготовки.

Крім того, що Torchmate 4400 поставляються у повністю зібраному вигляді, до них додається висококласна навчальна програма, яка у відео високої роздільної здатності крок за кроком проведе вас через усі нюанси роботи цієї машини.

На сайті SvarkaPro є можливість обговорити з фахівцем конкретні галузі застосування систем плазмового різання з ЧПУ та купівлю стола для різання 4x4 для конкретних завдань бізнесу.

Популярні моделі плазморезів Lincoln Electric на SvarkaPro

З питань поставок, гарантії, технічного обслуговування зварювальних апаратів та іншого обладнання Lincoln Electric звертайтеся до відділу обслуговування офіційного дистриб'ютора в Україні.
(наш спеціаліст Вам обов'язково передзвонить)
Замовляйте нові професійні пристрої та зварювальні апарати Lincoln Electric
Замовляйте нові професійні пристрої та зварювальні апарати Lincoln Electric на SvarkaPro.
Будьте у перших рядах
Будьте серед перших власників найновішого зварювального обладнання Lincoln Electric в Україні.
Безкоштовна доставка
Доставка обладнання Lincoln Electric, придбаного на SvarkaPro, – Безкоштовна!
Гарантія 3 роки
SvarkaPro підтримує Гарантію 3 роки

Публікація за матеріалами www.lincolnelectric.com.

 ✎ 
Дата останньої зміни: 09.12.2022
Оберіть зручну для Вас мовну версію Выберите удобную для Вас языковую версию