Lincoln Electric: Новини та події
Ремонт зварювальних агрегатів Vantage 500 Lincoln Electric
Ремонт зварювальних агрегатів Vantage 500 Lincoln Electric для підприємств України, приклад капітального ремонту 2-х Vantage 500 у листопаді 2021 р.
новина змінена 27.09.2022

Ремонт зварювального обладнання та агрегатів Lincoln Electric

Зварювальні агрегати Vantage 500 є однією з найпопулярніших моделей пристроїв цієї категорії в галузі будівництва, ремонту та експлуатації нафто і газопроводів України. Маючи видатні технічні характеристики, Vantage 500 затребувані підприємствами, що ведуть зварювальні роботи в умовах відсутності джерел електроенергії.

Корпус із нержавіючої сталі надійно зберігає електроніку та механізми агрегату від зовнішніх впливів. Надійна механічна складова та високоякісна електроніка дозволяють вести зварювальні роботи в інтенсивному режимі. Поєднання зазначених якостей дає можливість експлуатувати Vantage 500 у важких умовах довкілля з граничними навантаженнями (робочий цикл ПВ 100 % при струмі 500 А тощо).

Наслідком роботи агрегатів Lincoln Electric серії 500 у напружених умовах стає необхідність планового технічного обслуговування планового технічного обслуговування Vantage.

Ремонт зварювальних агрегатів Vantage 500.

ТОВ «Індустріальне обладнання» проводить роботи з обслуговування та ремонту агрегатів та обладнання Lincoln Electric в Україні. Зокрема, у листопаді 2021 р. для компанії АТ «Укртранснафта» було проведено капітальний ремонт 2-х агрегатів Vantage 500.

Ці апарати мали тривалий термін експлуатації – 14 років. Погодні умови різкі перепади температур у гірській місцевості українських Карпат у поєднанні з високою інтенсивністю використання потребували капітального ремонту агрегатів.

Під час ремонтних робіт у конструкції агрегатів було замінено:

  • турбіни;
  • мастильні та паливні насоси;
  • водні помпи.

Виконано ремонт дизельних двигунів Perkins.

У частинах управління Vantage 500 проведено:

  • заміна актуатора та контролера актуатора;
  • прошивка та налагодження контролера Perkins;
  • заміна блоку контролю зварювання Weld Control PCB.

Стан електропроводки також потребував її ремонту та відновлення.

Крім ремонтних робіт, фахівці ТОВ «Індустріальне обладнання» провели роботи з чищення внутрішніх частин зварювального обладнання від мазуту та нагару.

Результати ремонту зварювальних агрегатів Vantage 500.

Після закінчення ремонтних робіт апарати Lincoln Electric були випробувані та поставлені на гарантію терміном 12 місяців.

Визначено термін наступного ремонту (через 10 років) та графік технічного обслуговування (ТО).

Компанія ТОВ «Індустріальне обладнання» понад 14 років постачає та обслуговує зварювальне обладнання Lincoln Electric в Україні.

Досвід спеціалістів та можливості дистриб'ютора дозволяють ТОВ «Індустріальне обладнання» виконувати постачання професійного зварювального обладнання (див. каталог), здійснювати гарантійне обслуговування, технічну підтримку, ремонт Lincoln Electric для підприємств України.

Автор:Иван Никитенко

 ✎ 
Дата останньої зміни: 27.09.2022